Home Geen categorie Nóg meer slecht nieuws voor Ronaldo

Nóg meer slecht nieuws voor Ronaldo

Normaal gesproken zullen veel mensen jaloers op zijn leven zijn, maar op dit moment is het even geen pretje om Cristiano Ronaldo te zijn. Behalve dat hij afgelopen week werd aangeklaagd voor verkrachting en zijn sponsors EA en Nike zich ernstig zorgen beginnen te maken over de samenwerking met de Portugese voetballer, is nu ook het nieuws naar buiten gekomen dat zijn schoonvader een voormalig drugsdealer is.

De 69-jarige vader van Ronaldo’s Argentijnse vriendin Georgina, Jorge Rodriguez, liep tegen de lamp toen hij voor 130.000 dollar aan cocaïne van Spanje naar Frankrijk probeerde te smokkelen. Na zijn veroordeling in 2003 kreeg hij een gevangenisstraf van 11 jaar.

Nadat hij in 2008 vervroegd werd vrijgelaten, verdween hij al snel weer achter de tralies voor het smokkelen van 1,3 miljoen dollar van Marokko naar Spanje. In 2013 kwam hij weer op vrije voeten. Nu heeft Ronaldo dus een nog slechtere naam gekregen dankzij de vriendin van hem. Dat alles maakt het niet beter op…

Dit zijn de heftige details van de verkrachtingszaak van Cristiano Ronaldo: