Home Geen categorie Meisje gedwongen om in met bloed doorweekte kleren te blijven zitten nadat...

Meisje gedwongen om in met bloed doorweekte kleren te blijven zitten nadat leraar haar weigerde om naar wc te gaan.

Een schoolmeisje werd gedwongen om in met bloed doorweekte kleren te zitten nadat een leraar haar geweigerd had om de wc te gebruiken tijdens haar eerste maandstonden. Het geschokte meisje (11) moest naar huis gaan met een bloederige onderbroek en broek, gewoon omdat ze geen doktersbriefje had.

De leraren zeiden haar dat ze een “toiletpasje” nodig had om uit de klas te gaan, maar haar familie zegt dat ze daarvoor een doktersvoorschrift nodig heeft. Zo’n doktersbriefje kost ongeveer 20 euro.

Haar moeder was razend op het personeel van de Hastings Academy in East Sussex in Engeland en beweerde dat het vijf dagen duurde alvorens de school de situatie van haar dochter erkende.

De moeder die anoniem wil blijven om haar dochter te beschermen, zei: “Ik zie niet in waarom ik 20 euro zou moeten betalen zodat mijn dochter het toilet zou kunnen gebruiken voor iets wat niet haar fout is.”

De moeder geeft aan dat haar dochter na het voorval erg angstig is. Twee vrouwelijke medewerkers van de school zouden de moeder ook gevraagd hebben wat de dokter zou doen om haar maandstonden te verzachten.

Ze zei: “Ik zei dat ik het er niet mee eens ben om mijn dochter iets te geven om iets te stoppen wat volkomen natuurlijk is.”

Wat vind jij van de houding van de school? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit met je vrienden!