Home Geen categorie Autistische jongen verbluft publiek met Michael Jackson hit. Maar woorden van jury...

Autistische jongen verbluft publiek met Michael Jackson hit. Maar woorden van jury doen hem instorten

Soms zijn er momenten in het leven waarop we eraan herinnerd worden dat wat we meemaken helemaal niet zo erg is. Zij die zagen hoe de 10-jarige Calum Courtney met hart en ziel zong voor de juryleden van Britain’s Got Talent, waren getuige van zo’n moment.

Calum is niet alleen een lieve jongen met een engelachtige stem, maar hij is ook iemand met een milde vorm van autisme. Hoewel het niet altijd gemakkelijk is voor Calum, gaf hij nooit de hoop en de passie voor de dingen waarvan hij houdt op.

Dat bracht Calum ertoe om al zijn moed bij elkaar te schrapen en op te treden op het podium van de talentenshow. Zijn familie was zenuwachtig in zijn plaats, maar ze wisten over wat ’n talent deze jongen beschikt.

Zouden zijn zenuwen de bovenhand halen? Of zou hij de juryleden verwennen met een optreden dat ze nooit meer zouden vergeten?

Calum werd overigens bekend toen hij in een supermarkt spontaan begon te zingen en er iemand was die hem filmde. Hoewel de hype rond de virale video ondertussen wegebde, bleef de passie van Calum voor muziek overeind. Nu kon hij zijn talent nog eens met de wereld tonen en dit was het gevoel dat hij voor altijd zou willen ervaren.

Na maanden voorbereiding was de grote dag eindelijk aangebroken. Hij zou deze kans niet door zijn vingers laten glippen!

Van zodra hij zijn mond opende, konden de juryleden en het publiek niet geloven hoe getalenteerd hij wel was.

BEKIJK ZIJN BETOVERENDE AUDITIE HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN ALS OOK JIJ ZO ONDER DE INDRUK WAS!