Home Geen categorie Personeelleden Ryanair ontslagen om deze grappige foto

Personeelleden Ryanair ontslagen om deze grappige foto

Zes personeelsleden van Ryanair dachten met een foto een kleine sneer te geven aan het bedrijf.

Het is geen geheim dat de werkomstandigheden bij Ryanair slecht zijn, en dus besloten de crewleden dit nog extra te benadrukken.

Het was nogal grappig bedoeld… Maar daar was de prijsvechter duidelijk niet van gediend. Op de foto lagen namelijk de zes personeelsleden op de grond te slapen op het vliegveld van Málaga omdat ze te beroerd zouden zijn geweest om een hotel voor de crew te regelen. In het bijschrift stond beschreven hoe ze aan hun lot overgelaten werden door de vliegtuigmaatschappij.  Geen goede timing, want de maatschappij ligt momenteel behoorlijk onder vuur vanwege de arbeidsomstandigheden.

In scène gezet
De foto is naar zeggen van Ryanair in scène gezet. Ze hebben de beelden van de bewakingscamera’s teruggekeken en zagen dat ze expres gingen liggen en niet gingen slapen. Maar helaas was dat te laat voor Ryanair, want de foto van de crew ging op dat moment het internet al over. Ryanair had geen genade en zette gisteren de zes personeelsleden op straat. Volgens het bedrijf hebben ze de reputatie van Ryanair beschadigd en is er een onherstelbare vertrouwensbreuk ontstaan, laat de woordvoerder weten.