Home Geen categorie Soldaten beginnen te dansen op ”call me maybe” hun moves laat het...

Soldaten beginnen te dansen op ”call me maybe” hun moves laat het hele internet dansen

Overzee in oorlogsgebied moeten vechten, brengt meer druk met zich dan we ons kunnen inbeelden. Meedogenloze vijanden die constant op de loer liggen in een zanderig landschap, is al even bloedstollend als stresserend.

Dus als deze dappere soldaten even de kans krijgen om uit te rusten in hun basis, grijpen ze die kans met beide handen. Dat is precies wat deze soldaten op een namiddag besloten te doen – en ze maakten er een geweldige video van.

Na uren brainstormen kwamen de soldaten samen en brachten een vertolking van “Call Me Maybe” van Carly Rae Jepson. De mannen hadden hun inspiratie gehaald bij een video van de cheerleaders van de Miami Dolphins, maar ze wilden het 10 keer beter doen.

Ze verzamelden de troepen en hun video-uitrusting, want het was tijd om een muziekvideo op te nemen!

De mannen zongen met hart en ziel terwijl ze in hun militaire uitrusting dansten. Dagenlang in de woestijn doorbrengen, kan best saai zijn, dus het voelde lekker aan om even los te gaan. Tegen het einde van de video waren zelfs de kijkers op het thuisfront aan het dansen!

BEKIJK DE HILARISCHE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN ALS OOK JIJ DIT ZO’N LEUK FILMPJE VOND!