Home Geen categorie Schokkend nieuws voor Paay

Schokkend nieuws voor Paay

Johan Vlemmix heeft aangifte gedaan tegen Patricia Paay wegens smaad, laster en belediging. De Eindhovenaar vindt dat Patricia Paay zijn naam voortdurend door het slijk haalt. ,,Ik ben een succesvol ondernemer en beslist geen stalker.’’

,,Ze heeft me gek, gestoord en een stalker genoemd. Nou mogen mensen mij best gek noemen, maar Paay gaat gewoon te ver. Ik heb zakelijk last van die uitlatingen. Ik ben succesvol ondernemer en beslist geen stalker.’’

De twee stonden vorige maand voor de rechter nadat Vlemmix had aangekondigd een s*kspop te maken naar het evenbeeld van Paay. Hoewel Vlemmix zei dat het om een uit de hand gelopen grap ging en dat die pop maar een idee was, moet hij toch een schadevergoeding betalen. Half januari hoort de zakenman van de rechter hoeveel hij Paay moet betalen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#ik #hou #der #nog #wel #van

Een bericht dat is gedeeld door @ patriciapaay op


Patricia Paay vindt Johan Vlemmix desgevraagd ‘een slechte verliezer’, vertelt ze in een korte reactie aan RTL Boulevard.

Paay eiste oorspronkelijke 30.000 euro omdat ze in haar eer en goede naam is aangetast. Advocaat Peter van de Laar van Johan Vlemmix reageerde: ,,Mevrouw heeft na de plass*ksaffaire niet bepaald een goede naam. Die goede naam kan dus ook niet aangetast worden. Het staat niet vast dat mevrouw psychische schade heeft geleden door de zaak waar het nu om gaat. Deze zaak is ook niet te vergelijken met de plass*kszaak.’’

Gaandeweg de rechtszaak verlaagde ze haar eis naar 15.000 euro. Dit omdat de rechter liet doorschemeren dat 30.000 euro zeker niet haalbaar zou zijn. Maar Vlemmix gaat ook met 15.000 euro niet akkoord. Hij vindt dat geen redelijke vergoeding en zegt dat Paay niet heeft geleden onder zijn s*kspopideetje.