Home Geen categorie Dus dit gebeurt er bij Fuik Curacao ieder jaar

Dus dit gebeurt er bij Fuik Curacao ieder jaar

Fuikdag is zo’n beetje hét feest waar iedereen op Curaçao naartoe leeft. Veel mensen in het buitenland boeken een ticket naar Curacao toe om dit mee te maken.

Wat is Fuikdag?

Je moet erbij geweest zijn om het te geloven. Wij durven te zeggen dat Fuikdag het leukste feest ter wereld is dat op het water gevierd wordt! Met zijn allen kom je de eerste zondag van het jaar bij elkaar om in Fuikbaai een hele dag rond te dobberen. De ingrediënten: een boot (je kunt altijd wel meevaren!), zwemkleding, een zonnebril, een zwemband of ander drijvend gevaarte, een koelbox (‘jug’) vol lekkernijen en veel muziek en gezelligheid!

Maar wat gebeurt er allemaal toch in Fuik? Waarom zijn daar altijd lekkere dames? Nou blijkbaar een hele boel gekkigheid deze kerel was zijn sleutels kwijt ofzo…. Klik op de afbeelding om de beelden te bekijken. Let op ze zijn gewaagd: