Home Geen categorie Tieners drinken water van gekookte tampons en maandverband om high te worden

Tieners drinken water van gekookte tampons en maandverband om high te worden

Je zou het nooit van je leven kunnen verzinnen, maar er zijn blijkbaar straatjongeren die op zwaar ongezonde wijze high proberen te worden van tampons en maandverband. Van het water van tampons en maandverband om precies te zijn.

TAMPONS EN MAANDVERBAND

In een artikel uit de Indonesische krant The Jakarta Post staat dat straatjongeren tampons en maandverband in water koken. Dat water van de schone en vieze (!) tampons en maandverband, drinken ze vervolgens op. Blijkbaar zit er chloor in maandverband en tampons dat een soort hallucinerend drugseffect zou hebben.

HALLUCINERENDE WERKING

De politie in Jakarta en Bekasi heeft al meerdere jongeren gearresteerd die met maandverband probeerden high te worden. Volgens het hoofd van de narcoticabrigade in West-Java zorgt de chloor in het gekookte zooitje voor een hallucinerende werking.