Home Geen categorie Olcay Gulsen overladen met complimenten na delen pikante foto

Olcay Gulsen overladen met complimenten na delen pikante foto

Na turbulente periodes in het leven van Olcay Gulsen, lijkt ze momenteel weer te stralen. En daar is ze zelf ook hartstikke trots op. Dat schrijft ze bij een sexy foto die ze deelt op Instagram. “Bedacht me opeens dat ik al veel te lang geen foto van mezelf heb gepost”, grapt ze erbij.

Maar het was het wachten waard, want wat een mooie foto van haar. En sexy is-‘ie ook zeker, volgens haar volgers. ‘Dag knapperd!’, wordt er veelal geschreven bij de foto met een diepe decolleté. Een ander schrijft weer: ‘Wat ben jij toch een mooie vrouw. En tegelijk ook warm en intelligent!’ Ook presentatrice Nicolette Kluijver kon het niet laten om te reageren: ‘Ik ben verliefd.’