Dit is de reden waarom je dus nooit op een agent tuft

In Nederland hebben we helaas ook vaak te maken met arrestanten die agenten alles kunnen maken. Hier zijn de regeltjes toch iets strenger, want als een agent iets doet wat niet mag kan die een hele juridische proces tegen zich verwachten. In Amerika gaat het allemaal toch wat simpeler. Zo hebben de agenten iets meer macht dan hier in Nederland. In sommige gevallen is dat maar goed ook. Want sommige mensen denken dat ze alles kunnen maken zonder gestraft te worden…

Zo dacht deze vent een politie agent meerdere malen zwaar te beledigen. Zo beledigde hij zijn vrouw, hemzelf en zijn familie. Op zich kon de agent zich nog aardig in houden. Tot hij ook nog eens besloot in het gezicht van de agent te tuffen. Ja dan slaan de stoppen door bij meneer de agent. Heeft hij goed gehandeld? Laat een reactie achter!