Grap van Arjen Lubach valt niet in de smaak: publiek loopt weg

Arjen Lubach is bezig met zijn eerste solo-comedyshow in het theater. Donderdagavond speelde hij in Theater Voorhuys in Emmeloord, maar niet iedereen van het Emmeloordse publiek kon zijn grappen waarderen.

Dat vertelt de theatermaker op Instagram.

Verbaasd
Arjen plaatst op Instagram, zoals hij wel vaker doet, een foto van hem voor een volle zaal. Maar waar hij normaal gesproken het publiek bedankt en zegt dat het leuk was geweest, staat er nu net even wat anders onder zijn Instagramfoto.

‘‘Ik heb denk ik over alle politici van alle politieke kleuren al wel grapjes gemaakt, maar mijn grapjes over een zekere rechtse politicus leverden me vanavond een welluidend ‘linkse rat!’ op, alvorens iemand de zaal verliet”, schrijft hij verbaasd. Ook vertelt hij dat er eerder al 3 Urkers waren vertrokken omdat hij een aantal grappen over de kerk had gemaakt. ‘‘Deze 99% die bleef zitten was dan weer super! Dank voor een enerverende en enthousiaste avond in Emmeloord”, sluit hij zijn post af.