Nederlands grootste crimineel Taghi stuurt persoonlijk bericht naar Peter R. de Vries

Eerder werd bekendgemaakt door Peter R. de Vries zelf dat de politie hem gewaarschuwd had dat Taghi hem op de dodenlijst had staan. Nu heeft Taghi zelf een persoonlijk bericht gestuurd naar Peter r de Vries meldt RTL. Ridouan Taghi ontkent dat hij plannen heeft om Peter R. De Vries te laten vermoorden. Dat heeft de meest gezochte crimineel in een bijzonder persoonlijk bericht laten weten aan De Vries, meldt de misdaadverslaggever vanavond. ,,Dit is pure onzin.” Het Openbaar Ministerie (OM) wil niet reageren.

De persoonlijke boodschap is uniek omdat Taghi sinds enkele jaren spoorloos verdwenen is. Het is voor het eerst dat hij reageert op nieuws rondom zijn persoon. Taghi staat op de Nationale Opsporingslijst, het Openbaar Ministerie (OM) looft 100.000 euro uit voor de gouden tip. De voortvluchtige crimineel zou aan het hoofd staan van de zogenoemde Mocromaffia en wordt in verband gebracht met zeker twintig liquidaties. Sinds begin 2018 is het OM op zoek naar hem. Het OM vermoedt dat Taghi zich in het buitenland schuilhoudt. Mogelijk maakt hij gebruik van valse identiteitspapieren om zich te verplaatsen.